Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna, du behöver kärlek

för att kunna må riktigt bra
Och det är jag villig att ge till dig, varenda dag
bara du lovar mig att du alltid försöker skina upp
strålandes glad
För det är ju det som jag vill ha
Få dig att börja skratta då vi doppar oss i en jättestor
kopp med choklad för att sedan kyssa varandra rena
så som ryssarna brukar göra i Moskva
En tradition som har gått i arv och i generationer
Men vad fan vet jag?
Snackar mest en massor av larv, bla bla bla
För det är inte sant det sista som jag sa där
Men kvinna du behöver kärlek för att kunna må
riktigt bra
Det vet jag!
Och nu står jag ju här och är villig att ge dig allt det
där då du slipper åka ända till Moskva för att kunna
finna det
Så jag hoppas verkligen att jag inte har gjort bort mig
nu då du kommer att rata mig och säga, tyvärr
Då du bara ser mig som besvär
Och då jag kommer att bli så ledsen så, att jag sjunker
ner till botten full med misär och då jag till sist inte
ens vet om vem jag längre är
Och det vill du väl ändå inte?!

Kvinna, du behöver kärlek!

Ken Cassel
22/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel