Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Gåva

Drunknar i mörkret
Ett ljus brinner sakta ut
Blomblad med kärlek




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-24 17:17



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag känner igen mej skälv i texten bra skrivet Bravo !!!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva