Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


833...It's ALL SO BIASED...

#att_kringgå_domstolar_
gör_skulder
KOM_och_HÄMTA_
är_mantel_slogan!#
*
poker_svärd_i_strid
precis_som_hjärtats_rytm
en_av_två_är_tvungen_
att_komma_överens!

***

ÅH!tää /ÄN\ kte man...att
SANNINGEN är liksom *VATTEN*
ren och smakar gott
skulle piska upp hala viskningar
och skjuta bort misstankarna åt sidan!

***
men i/DEN\ utan lapsus och tomma ord
gömmer sig skrymslen och körfält
för särskild länk:/¤ CASTE ¤ = är inte
lösa kroppar!=/galopperar förbi
de flesta...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-26 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP