Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskfyllt


Jag visste om att du skulle smärta
Men du är helt klart värt det mesta

Jag visste om att du skulle ta min självständighet
Med all din kärlek

Jag visste om att det skulle bli en dragkamp
Med allt emellan som vann balans

Jag visste om att vi är så lika
Men åt olika håll vi streta

Jag vet inte
vart att gå från nu

Jag vet inte
om jag vill komma över detta du

Jag vet inte
hur jag ska fylla detta tomrum

Men jag ångrar ingenting
Med all den kärlek som var min

Du trodde nog du kunde räkna ut mig
Spela på mina känslor
Och få mig gå förlorad i dig

Förlåt att jag inte gjorde samma sak
Jag vann tillbaka mig själv istället
För allt du gav

En liten bit av oss blev räddat i tanken
Kan hitta tillbaka för vad som tillhör varandra igen

Och även hur det än blir
Lärde du mig massor inuti

Jag spillde egentligen ingen förlorad tid
Som söker efter lärdomar
Då är jag äntligen fri

Jag vet
hur att tänka om

Jag vet
hur jag vill bli som

Jag vet
vad som är värdefullt för mig

Tack för allt som nämligen var dig!




Bunden vers (Rim) av eldblomma
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma