Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan jag göra vännen för att du ska förstå...


Gåta

Vad kan jag göra

Hur kan jag få dig förstå

\"Jag tycker om dig\"




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-07-17 20:25



Bookmark and Share


  Emfre
Så enkelt och vackert. Dessutom är det en utmärkt rubrik. Bra skrivet!
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye