Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


advent


Slå på en spott


Första advent
ska det vara tänt
i koja och slott

-slå på en spott!

Vi fira ska
att ljuset är bra
trots mörker så stort
är det inte förgjort

Ljuset ska lysa
och vi får mysa
- kanske bli kär -

Tänt vare här!

Mörkret är tungt
men tare lugnt
snart ska det vika
och vi kan skrika:

Ljuset är bäst!
så nu blire' fest

för evigt slut
på "håll avstånd håll ut"








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP