Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara få vara

Se mig som den jag är
o
inte den du tror jag måste vara

Pilla i mina sår
o
jag skriker

Påpeka mina fel
o
jag sjunker

Låt mig bara få vara

bara vara

den jag är

just

nu.




Fri vers av Blodros
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-17 21:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här känns väldigt ung och liksom oövat
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros