Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Vi "si" "on"***

Tre ord från olika språk!
Att vi är igång! Än!
Fastän tillvaron syns
alltför trång, då ingen
längre får ta till sitt eget
helt vanliga språng!!!

Men de som kan glömma hur
det var innan, de en fördel har...
När gamla traditioner ska börja följas...
Igen! För så gjorde vi ju sist!!!
Och får vi inte lov att göra så...
Då går det ju bara sen snett hela tiden...

Men nu finns det ju en chans för ny idéer
skippa gamla klichéer... Jag sa till en vän,
då får vi de bästa med oss... VILKA då, sa hon...
Jag sa UNGDOMARNA FÖRSTÅS!
Varför tror du att de vill, sa hon...
FÖR VISIONEN, sa jag...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-29 14:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klurigt och fin fint! :)
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt