Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att snooza med The Voice

är som att titta på mjukporr
De vackra sockersöta tjejerna står där vid strippstången
och åmar sig till musiken för allt vad de tunna
kjolstygen håller
Det är som om man bara vill hoppa in i Tv rutan och börja
pussa och krama om dem alla
Börja dansa Bumpa med dem
Rumpa mot rumpa
Bara hänga med i refrängen...

Ken Cassel
2/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-02 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel