Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till den jag älskar av hela mitt hjärta..


tårar


du fanns

för lilla sköra mig
har aldrig älskat någon så som jag älskar dig

fastän

jag svek dig
stod du kvar vid min sida och grät för mig

tårar

rann även ner för mina kinder
men jag lät dem torka av en bitter vind

ofta

stod du och såg på när jag vände dig ryggen
och lämnade dig utanför kärlekens fagra grind

tungt

var det att vända tillbaka
visste inte om du skulle stå kvar där jag lämnade dig

föll

gjorde jag när jag såg ditt ansikte igen
du sa att du alltid tänkte vänta vid grinden på mig

smärtsamt

men underbart tog vi varandras händer igen
torkade varandras tårar och låste upp grinden igen

för dig och mig




















Fri vers av marjasara
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 00:13



Bookmark and Share


  issac.a.m
att avstå från att klandra ,att erkänna smärta ,att skriva rakt ur hjärtat innebär en djup kärlek ...
gillar hur orden vandrar mellan raderna ,som skapar djup och en innerlig mening ..Underbart
2007-08-17

    aquis
Fantastisk..åh, vad jag känner igen mig! Håller med om kommentaren om de fristående orden. Genialiskt!
Kram
2007-06-14

    Tekla
Antar att det är meningen, annars vill jag påpeka hur kärnfullt det blir av dina ensamma ord mellan meningarna. De blir tillsammans "du fanns fastän tårar ofta tungt föll smärtsamt för dig och mig", det tycker jag är genialiskt!
2006-08-30

  habibty
vad fint du skriver..
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara