Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelsens dåraktighet


Jag är betagen av din skönhet som en inskränkt dåre
min varelse skälver när du ser på mig med tycke och
mitt hjärta pulserar hastigt när jag ser på ditt sköna ansikte

förträffligt skapat

Du

har händer som berör på ett enastående manér
mjuka är dina smekningar som skapar rysningar när
dem vidrör mig och du alstrar en himmelsk passion i mig

som ger berusning

Du

briljerar över allt som jag anser vara av denna jord
lika intagande är du som den mest fulländade seraf
dina läppar är mjuka som den mest graciösa sammet

magnifikt formade

Du

kysser mig passionerat som ingen tidigare gjort
varsamt men med åtrå som trollbinder mitt förstånd
skickligt duperar du mig bort från verklighetens position

som slutar existera när

Du

lyfter mig upp mot förälskelsens enfaldiga klimax






Fri vers av marjasara
Läst 761 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 00:58



Bookmark and Share


  LassO
Härlig lust... vill man eller kan man inte behålla förnuftet såna ggr?
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara