Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck:(


kärlek?


ångest

Mitt liv är synnerligen miserabelt
ständiga tankar som ekar av själanöd
står med båda fötterna i en avgrundslik dy
hyser föga hopp om att mitt liv kan bli ädelt

amour?

Mitt liv är synnerligen tragiskt
och vad är egentligen kärlek
ideligen har den svept förbi som en stormig vind
då jag ofta kännt en doft av något magiskt

men nej!

Vinden har dock ständigt vänt
tillbaka till där den kom ifrån
och lösts upp till ingenting
begrundar då ofta om det var äkta det jag kännt

Hur länge ska detta fortsätta?






















Fri vers av marjasara
Läst 922 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-20 23:21



Bookmark and Share


  Marthina
den fortsätter tills du säger stopp.
ingen, ingenting ska kunna trycka ner dig sara.
du är för bra för den kärleken du letar efter och söker.
finns vid din sida.
2007-08-14

  Andreas A
Antar att den vänder någon gång, man får väll hoppas iaf =)
fin / lite sorglig .. hey.. men det är väll så det är ibland.

Keep it up girl ; )

^.^
2006-12-10

  Fredric
blå vindar?
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara