Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa tiders tristes kan knäcka många

dessa tiders trissdes kan knäcka många 

men för mej är det vardagsmat  och har 

 

varit i över tjugo år  dagar i ända då inget 

händer man bara sitter eller vandrar fram 

 

och till baka ute eller i koridåren utan mål 

eller planer helt händelselöst utan mening 

 

eller sunt bondförnuft  att göra något vettigt 

för det finns inte här där jag befinner mej bara 

 

vara varken mer eller mindre 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-04 15:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra om historia, som slinker in här och där i dina skapelser, och politik, det gillas!
2020-12-04

  Koloristen
Om Abraham heter det: "där ingen förhoppning fanns, där hoppades han ändå och trodde" (Rom.4:18). Det, du!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten