Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte tillfällena gå dig förbi

Tänk fort och agera
För om du inte gör någonting när hon kommer gåendes
hon som du har ett gott öga till, får du skylla dig själv
och föralltid ensam förbli
Lika ensam som pantern Baghera
Så det är upp till dig om du nu vill träffa på en helt
underbart vacker tjej, som du kan attrahera
Då det blir ni

Låt inte tillfällena gå dig förbi
Tänk fort och agera
För om du inte gör någonting kommer du att stå där arg
på dig själv som ett ilsket litet bi, undrandes varför du
inte bara slog till, när du hade chansen
För då lär du aldrig få veta sanningen, om det var just hon
som skulle ge dig den där mest kärleksfulla romansen…

Låt inte tillfällena gå dig förbi då du kommer att ångra dig!

Ken Cassel
4/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-04 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan vara lätt att vara efterklok... man får smida medans järnet är varmt...
2020-12-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Sanningen är alltid bra att få veta,
speciellt om blickarna är heta!
2020-12-04

  Solstrale VIP
Så sant ingen kunde sagt det bättre! :)
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel