Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var rädd om dina vänner! Padre Pio var en sann vän å satte inte näsan i vädret!


Den levande näsan!

Sätter den högt i vädret

läser inte andras dikter

kommentarena är få å små

jag låter det bara gå,

Varför slutade du vår 

vänskap?

Jag trodde inte jag dilla

och ibland lite må illa!

Jag är nog dryg å dum

Men viker inte av en tum!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-05 00:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vänskap måste vårdas.
2021-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Äkta vänskap står sig i alla väder...
2020-12-27

  Blått Norrsken VIP
Sant och riktigt men ibland måste vi ge varandra förlåtelse. Livets flöden går upp och ner. Men att vara enkel och givmild människa är en gåva att äga i guld.
2020-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när vänskapens band brister, en erfarenhet som de flesta flesta av oss har upplevt i något sammanhang!
2020-12-07

  Sparvögat VIP
Vänskap behöver vårdas väl och det tror jag du gör med din vänliga själ...
2020-12-05

    Lena Staaf VIP
Ja, vänskap behöver underhållas för att bestå. Dryg och dum är du verkligen inte.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy