Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv


Den sista
sången


är
jag
döv.



Att höra
dina

höstlöv –


fastkletad
virvel
runt mig.



Den
sista
sången


är det
sista
du kommer


höra
min


döva
röst sjunga.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-05 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström