Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockteater spel


Yin

min yang;


Koi.


Genom avskurna
bambu pinnar –

plock i pinn –


min själ.



Kom

yin

min yang -


Koi;


Ur universums
dockteater spel.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-15 11:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Trots världen går under inte hjälper det du också gör det
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström