Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varningar från förr

Ett pinky finger;
ett hedersord
om att
vi
ska besöka
alla dina
världens länder
i din
handflata.


En önskning
från min
själs isolerad
barndom,
att anden
i lampan
kan
ge mig viljan
igen om
bestående
amour.



Drömmar
och
fantasier
är
hallucinationer.



Jag;
Min själ
eskorterar
och
granskar
din
handflata
om
världens länder
och
sätts i trans
om att finna
anden i lampan.


Trots alla
varningar
från förr.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström