Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tsunami av blod


Dansa tsunami
av blod;
Genom mitt
avsågade väsen.
Genom
avdomnat ljus.
Genom mörkrets
dockteater.



Dansa tsunami
av blod;
Sprätt upp
all
min själs
avdomnat ljus
i mörkrets
dockteater.



För en
sista gång, min allra käraste,
låter du
mitt väsen
bli
din bläck,
som rör
sina penseldrag,
i samma takt
som
tsunami av blod –
rör vid
ytan.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-12 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström