Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunden


Meningslöshetens
fem målade
stjärna,

vingar;


av
det förlorade
kortet

genom


spindelvävnadens hjul –

labyrint.



Inte genomträngt.



Till

den
materiella världen

där
jag
hålls

bunden.






Fri vers av Jessie Hallström
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-17 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström