Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blod



Kalla mig
sargad.

Ser du
det som...


För allt,
för många för.


För många
varför.


För mycket –
Eden av falskhet.


Ett gränsland.
Utan
ett fäste,


där jag
tårar för
min smärta


jag förstår
i blod.




Fri vers av Jessie Hallström
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-12 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström