Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

När oron griper tag
Så är det en plåga
Om den tar över

Men att kunna slappna av
Oron till trots
Tar plågan bort

Så andas lugnt
Kom ihåg att du kan njuta
Av tystnaden

När ditt hjärna inte stör
Kan tom ljud
Verka lugnande

Oron är ingen plåga
När njutning tar över
När världen är din vän
Och du andas




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-06 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva