Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en längtan

I den gråa världen
Ser jag en ro
En inre frid

Men ibland kommer spöken
Och tar upp det gamla
Och nuets problem

De gånger friden är
Kunde det varit mer
Kunde det varit bättre

Om man vänder det till hopp
Så är oron något positivt
Och det som kan bli bättre
Bara en längtan




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-06 12:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sista strofen så fin
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva