Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla

du kan inte vara så här god

du måste slita i mig, ge mig en anledning att kämpa

jag gråter nu, och vet inte varför...

är det inte kul? eller åtminståne en roande tanke?

för helvete, ingen är perfekt och framför allt inte du

det är är inte förän då förstår det

och att det är därför jag älskar dig

som vi kan dela på min flaska vin

det är kallt här

och du kan inte värma mig...

jag vet vem som kan värma mig

och det är inte du

men jag vet, i min enfald (?)

att du står i den riktingen jag helst faller just nu

och det sorgliga är att du inte förstår att det är det jag helst gör

från och till

till och från är att falla det jag gör bäst




Fri vers av tonsoku
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-07-18 04:04



Bookmark and Share


    xtla
"du står i den riktingen jag helst faller just nu"

den blir bara bättre :)
2006-08-29

  S.C.
Känns som en låt.. Falla.. Lite stråkar och en djup hemlighet.. det sägs att alla bär på tre hemligheter.. undrar vilka dina är min vän? Bra där anyhow!
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku