Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sanningen göms där Du....


Snubblar

två steg fram
frivillig

ett steg bak
ovillig

stå kvar
prillig

den prilliga ovilligt frivilliga
är det tanken som beslår
är det känslan som förslår
är det steget som består

en helhet syns aldrig utan sina delar
så innan Du tar stegen fram
innan Du stegar bak
stå kvar och låt det prilliga spela fritt

där är ett centrums, ett universums Du




Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik