Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi svävar i alltets oändliga rymd


En glimt

Kan man till sist förstå det stora
vi svävar i alltets oändliga rymd

hur kan vi då gå här på fast mark
hålla oss kvar på vår jord

en tanke, en glimt av oändligheten
en kort stund får själen att jubla

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-08 18:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för denna jublande glimt i mörkret!
2021-01-08

  Stanley Rydell
Mystiken hos den korta stunden i det stora perspektivet- svävandets poetik
2020-12-15

  Nils-Robert
Härligt att du drar i fysikens trådar i din poesi.
2020-12-09

  Nils-Robert
Ja det är helt fantastiskt.
2020-12-09

  Solstrale VIP
Magiskt bra!
2020-12-08

  Kajan VIP
Storslagen liten dikt. Den tycker jag om.
2020-12-08

  Kungskobran VIP
Om jag får välja mellan det stora okända och en gud, väljer jag det stora okända
Harry Martinsson

Fint fångat av dig
2020-12-08

  Dennis Brinkeback VIP
Fin dikt
2020-12-08

  Sparvögat VIP
En glimt av oändligheten, så vackert formade ord...
2020-12-08

  ULJO
Storheten i att vi lever här och nu är fundamental.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt