Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förundras över livet


Gläds och skratta

Varför tro att det är bättre någon annanstans
varför inte glädjas, skratta och bjuda upp till dans

förundras över livet som blev dig givet
våga ta det det stora klivet



© Bibbi Ahrnstedt




Bunden vers (Rim) av bibbi ahrnstedt
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-09 00:08



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
kvalitativa språnget
2020-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar precis som att det utgått ett påbud från myndigheterna att man ska sörja.
2020-12-14

  Lasseman VIP
Jag bjuder gärna upp till dans för att fira livet här och nu och det som komma skall.. fin text
2020-12-10

  Sparvögat VIP
Ta vara på livet som är dig givet, klokt talat...
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta vara på och glädjas åt livet som det är!
2020-12-09

  ULJO
Kloka rader
2020-12-09

  Kajan VIP
En smittande lätthet och rörelse i dikten.
2020-12-09

  Kungskobran VIP
Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.
Fin glädje från dig
2020-12-09

  Solstrale VIP
Härligt skaldat med fart och fläkt! Nytt hopp lyder!
2020-12-09

    ej medlem längre
Jag ser med uppskattning på mitt eget gröna gräs, kanske för första gången.
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt