Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskops apati


Mamma;
Din
önskebrunn
är fylld
av kalejdoskops apati.



Av den
moderliga villkorslösa
kärleken
var jag
kronorna
du alltid
kastade ner
men som
alltid kastades
upp igen.



Mitt själsliga
förbjudna
kvarter
är
fylld
med akvarium -
där varenda
fragment
av min avskurna
yin och yang
själ simmar
oändligt
i din kalejdoskops apati.






Fri vers av Jessie Hallström
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-09 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström