Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag vill få känna igen och igen och igen ...


Undrar stillsamt om du känner ...

... hur hela 
min kropp och själ
inom mig ler ...

... när du mig
den där blicken ger ...

Det är blott bara
reflektionen 
och återspeglingen
av hur din närvaro
inverkar på hela mig

och som får mig
att vilja så mycket mer
med dig ...

 

 

 

_____________________

Publicerad tidigare i juli 2012
Saknar ej längre den dig som får mig
att känna denna känsla ...
... ty idag 2020 finns du sedan två år
i mitt liv tillsammans med mig ...
Saknar dig blott de dagar jag ej
kan få vakna med dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-10 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP