Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter igen så sitter jag här hemma

framför min dator och trycker ner tangenterna som den
värsta dirigenten
Försöker att skapa någonting bra
Försöker att förmedla mina tankar och alla mina känslor
som flödar fritt inom mig själv
För djupt inom mig finns det en stor glädje med
mycket hopp eftersom man aldrig får ge upp

Åter igen sitter jag här hemma framför min dator
med musik i etern som gör att jag lätt drömmer mig bort
Flyter med i musiken och texterna som bara ekar
i mitt huvud
Samtidigt som jag skriver ner en och annan rad
Sitter här och försöker skriva ner några rader av mina
drömmar som ömmar i hopp om att någon ska
tycka om dem
Göra någon glad
Så jag hoppas att någon av dem som läser detta kan
känna av mina vibrationer och känna sig som jag
Försöka må bra och skratta och vara glad
Hipp - Hipp - Hurra!
Klockan den tickar på då det snart är ett nytt år
Vilket jag tycker är bra, då tvåtusentjugo inte har
varit något bra år
Snarare tvärtom, ett rent helvete, rent ut sagt
Släpper en och annan liten tår...

Åter igen sitter jag här hemma framför min dator!

Ken Cassel
10/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 15:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
låt dig inspireras av denna text kenta!VERKSAMHET VIETNAM

Jag
Att se dig verkar
som om du har en ihålig
att fyllas av de döda.

II
Tack vare dig
tuggar ingenting och idisslar
i form av män
berövade livet.

III
Du måste ha alla dessa dödsfall
För att bli erkänd
Som du kommer att graveras
in i världens historia.

IV
För att se dig säger vi till
oss själva att det finns ingenting
Vem vet sitt jobb.

V
Alltid detta ihåligt
som inte blockerar
Med andras ögon,
även bränt framför
dina ögon.

(Eugène Guillevic)





Dela med sig
Publicera en artikelTwitterWhatsAppFacebookSkypeE-postAtt skriva utMer

2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel