Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


835.*IT* IS CLICK_BAIT!!!

557.2017/11/13 L.EK poeter.se

Ord utan Handling
och
Handling utan Ord

TVILLINGAR!

En av dem är rävaktig
och flink ...

MEN HUR KAN MAN SE DET!?

Om resultatet slugt
förbigår känslan...

***

OBS!!!

835.2020/12/11 (13) L.EK poeter.se

*A MACHINE* CANNOT
REPLACE A HUMAN BEING...
*** ***
EHAHAHAHA!!!!!!!!!!
*IT* IS CLICK_BAIT!!!

teknologins_hastighet
blandad med_lögn_av_gift

STRAIGHT UP!
som en besvärjelse

***
#THEY#
WILL BE RUNNING
THE WORLD´s DREAMS...
***

och det är inte lätt
att fånga#DESS# svans...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP