Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönnfacket




Vi är alla
tårarna;
De rinnande,
de som iakttas.
De som finns
i lönnfacket,



som när
gitarristen
tog ut
sin gitarr
och spelade
om de sorgsna
änglarna som
tömmer ut sina
krafter i glasburkar –
offrande bedjande
till Gud att
ännu en gång
ge oss
dop vattnet
att dricka ur –

eliminera rösterna,
som

bär

tragedi.



Mitt
flygplan kraschade
in i din skyskrapa -
min pyromani.



Gitarristen log
spegelvänt,
upp och ner –
karikatyr.


Jag är
en tragedi.


Jag är
karikatyr.



Gråter jag

ändå i
dina rinnande,
iakttagna tårar
i regnet


inuti mitt

lönnfack.



Du hatar
mina älskande
pyromani
tårar;


Jag älskar dig.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström