Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglös tatuering


Ibland.
För ofta.


Allt
för ofta;

Är mitt
hjärta
ett blodbad
i en
vågskål.



För mycket.


För lite;


Gnuggar in
blodet.
Som
svämmar
över badkarets
kanter
och
tynar i
mitt liv.


Kluvna;
skiftande storlekar –
en
färglös
tatuering.




Fri vers av Jessie Hallström
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström