Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldsdåd

En eld driven synd;
Förfaller själen
pladask.
Står rakryggad,
våldsdåd
framför henne,
då hon
omfamnas.



Enkelheten,
rakheten
och
komplexiteten
över
såren
och åren.
Flera av oss
är landskapen,
obebodda
och övergivna av livet.



Händernas värme;
Labyrinterna.
Såren intill
uppkäftiga –
aldrig tysta munnar.
Trädens tätthet
av förbannelser
på hemvägarna
mellan omfamningarna
av våldsdåd.





Fri vers av Jessie Hallström
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-11 20:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Excellentia
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström