Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20201211 - Längtan efter ljus

Mörker och fukt

Tränger genom kläderna

- hemma väntar jul.




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-11 23:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst längtar man efter ljus...fint...
2020-12-27

  petter rost
tycker mycket om denna sköra men sprängstarka "folkhemshaiku",
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP