Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romarriket


Vi är
förbrukningsdatumet
i kylskåpet.
Som aldrig går ut;
Trots möglet och svamparna –
Den illa lukten.



Vad jag känner.
Vad jag tänker.
Jag tror älska
det jag tror hatar.



I frysen
knuffar du in
mig i Romarriket.
Du tror du älskar
det du tror hatar.



Det otäckaste vi vet –
Är ett
oss.




Fri vers av Jessie Hallström
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-12 06:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
kraftfull briljans, som Romarriket i sig:)
2020-12-13

  SatansSon VIP
föreståndarn blir arg då hon ser alla tomma mjölkförpackningar jag har i kylskåpet.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessie Hallström
Jessie Hallström