Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dyker in i poesin

släpper jag lös både energin och fantasin
Låter tankarna mina få flöda fritt
Tankar som kan väcka liv
Tankar som kan döda
Men helst så försöker jag att hålla mig någorlunda
till verkligheten så att själen min inte ska börja blöda
Tycker ju inte om, om allt går överstyr
Jag vill ju kunna vara min egen Kapten den som sina egna
tankar tänker i mitt huvud innan de när på pappret flyr...

När jag dyker in i poesin!

Ken Cassel
12/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-12 12:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gott att ha en plan!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel