Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


836...SWEET TALKING...

Du tittar ömt milt
och pratar mjukt
nästan...SWEET TALKING...
sweet talking...
sweet talking...vackert
och ditt utseende
drar uppmärksamhet till sig ...

känner inte Dig
det är sådana ord
om Dig...

*
Dina önskade avsikter baserades
på perspektiv av korrekta ord
och har rört andras blickar till
tårar av ditt blygsamma uppförande...

...ALLA HÄPNADE OCH TRODDE ...

men vissa blev förbryllade över hur
*Nobels Fredspris*kunde precis så där,
bara på känsla, *välja en hjälte utan bragd*
till året 2009 och din oemotståndlighet
satte dig i brand...

...GRATTIS!...

Men när Tunga Hedersgardiner stängdes,
tvekade inte handlingens verklighet att
öppna sig...
#
Under de åtta åren under ledning av Barack
Obama deltog USA i fyra stora militära operationer
inom andra länders territorier.
#
och...sweet talking...
sweet talking...continues...
i hans memoarer och intervjuer
t.ex den 12 december2020
i DN...

"Jag är stolt över att se att så många
unga människor gav sig ut på gatorna i
somras.
Att öka allmänhetens medvetenhet,sätta
strålkastarljuset på orättvisor och
utmana makten- det finns inget viktigare
än den sortenscivil olydnad.",sa han
(som alltid) med en charmigt röstklang...

***OBS!!!***

CONTRAST - TO SWEET TALKING...
*_M.P.DONALD TRUMP´s
EGENDOMLIGA SÄRDRAG *
*** STRAIGHT_TO_THE_POINT!***
har raderats bland demokraternas media
och deras följare...

O,MY LORD!BLESSSSSSSSSM.PR.DONALD TRUMP!AMEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP