Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge hade hon stått där...

Jag stod i kön i butiken...
En man som stod först expedierades
och bakom honom stod en liten flicka...
Och sen stod jag...

Mannen fick sina varor och gick...
Bara flickan före mig tänkte jag
och sen är det min tur...

Då tittar expediten på mig och säger:
- Vad vill jag ha... Jag svarar:
- Det var ju tösens tur nu DU...
- Nej, sa expediten, hon kan väl vänta...
- Nej, sa jag argt, det kan HON INTE ALLS DU...
- Varför inte, sa expediten...
- EFTERSOM DET ÄR HON SOM STÅR I TUR NU!!!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-13 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt