Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Exil

 

allt dom ville ha
allt dom ville ta

 var mig

det jag är
det jag bär

det enda jag hade kvar
mitt namn

in i exil jag flydde

orörd
i eoner
onådd

ur exil
jag faller

s
k
r
i
i
i
k
a
n
d
e
s
.
.
.




Fri vers av Blodros
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros