Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag på humör för lite kärlek

För lite smek och kel ifrån en förtjusande kvinna skulle
inte kännas helt fel
En som är gullig och söt och som i mig lägger ner
hela sin själ nu när jag ligger nerbäddad dålig och lider
För det skulle vara någonting det
För kan ni inte se att jag har det ont i hela kroppen min
Kan ni inte höra hur jag håller på och kvider
Förbannade skit också!

Nu är jag på humör för lite kärlek!

Ken Cassel
14/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-14 15:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Men hurra då e du säkert på bättringsvägen!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel