Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom moln

Önskan är stark nu
Men det hjälper då inte
Stjärnor bakom moln

Vet det gnistrar och glimmar
Och ljus kommer skina klart




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-14 15:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmigt
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva