Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den enda relationen där jag skrikit

Du lämnar mig utan ett enda ord
Utan ett godnatt
och tror att vår framtid inte blir avgjord
av den tonen, du själv satt?

Ännu en natt sömnlös
Ännu en natt i gråtande kramp
Ännu en morgon håglös
Ännu en dag i tystnadens dragkamp

Till slut pratar du
"Ska du berätta vad du straffar mig för?"
Darling det var du,
som straffade mig skör




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-15 16:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
gripande stark
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad