Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig var det vi, men vi var




Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-15 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal