Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt, Helgade Natt

Natt...
Helgade natt...
Slut mig in i ditt mörker...
och visa mig att....
du ändå mig ser.

Rädd...
Jag är så rädd...
när skuggor sig sänker...
Hur blir man beredd
på det mörka
som sker?

Jag...
Faller på knä
Börjar att be
om att få se...
en sol gå upp igen
i gryningen
på morgonen...

Natt...
Helgade natt...
Lär mig se i allt mörker...
och visa mig att....
du hör mig när jag ber.

När jag...
Faller på knä
Börjar att be
om att få se...
en sol gå upp igen
i gryningen
på morgonen...

Så Natt...
Helgade natt...
Slut mig in i ditt mörker...
och visa mig att....
du ändå mig ser.

Det är all som jag ber.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP