Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns Jag till då?

Om jag gömmer...
mig för dig.
Undangömmer
bitarna av mig.
Så du glömmer...
Vem jag ÄR...
När du drömmer...
om den som ej
finns här.
Om jag tystnar...
och inte hörs.
Bara lyssnar...
så du inte störs.
Aldrig snyftar...
när hjärtat rörs...
Inget knystar...
fastän min själ
förgörs.
Finns jag till då?
Lever jag...?
Är jag blott älskad
när jag ger behag?
Låt mig gå...
Eller förstå...
att den kvinnan
är mera värd än så.
Kvinnan du ser
Men ändå ej ser på.
Om jag tömmer...
mig för dig....
Jag fördömer
Varje del av mig.
För jag glömmer...
Vem jag ÄR...
När du drömmer
om den som ej
finns här.
Finns jag till då?
Lever jag...?
Är jag blott älskad
när jag ger behag?
Men den kvinnan
Hon är inte jag.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 16:09



Bookmark and Share


  Whero
Så fina och snygga rim i dina texter. Och uttrycksfullt innehåll också.
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP