Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakar bröd

En del skriver dikter...
andra målar en duk.
Somliga lyfter vikter,
får sina muskler i bruk.

Några gör korsord,
andra sjunger i kör.
Här vid mitt bakbord
jag hellre tiden förströr.

En surdeg som matas
och får jäsa ifrån grund,
lugnt innan den flatas
ut för hand, efter en stund.

Jag tillagar degen,
alltid helt utan recept.
För att skapa en egen,
Det är mitt sanna koncept.

Bakning är en terapi
som gör själen lugn.
Kroppen känner harmoni
när jag sätter plåten i ugn.

Ge brödkaveln till mig,
plåtar att grädda den på.
Finns något bättre, säg?
Bröd kan jag inte motstå!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-18 12:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
faktiskt har varje sitt eget framgångsrecept och ditt var bra helt i takt med tiden
alla bakar som aldrig förr i Coronatider.
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP