Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


- - - -




Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-18 22:08



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! :-)
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal