Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång, tankar och tvång

En tidig morgon i december
Gnisslar tänder
Vrider och vänder
Tidens gång, tankar och tvång
Snälla sjung mig en fin liten sång
För sömnen har sagt adjö
Och solen lyser vit som snö




Övriga genrer av Frankskaktus
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-18 23:31



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, hoppas det kommer mer
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus