Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden rullar över bordet

Det närmar sig, igen
Mörkret, och ändå ljuset
Oljudet och tystnaden

Psyket upplöses
När orden rullar över bordet
Rullar, mullrar
Ljuder dovt som under vatten
Tiden tränger genom rummet
Nuet skär igenom intet

Ögon möts men kan inte se
Det inre slits ifrån det yttre
Vänder sig längre in, djupare
Aggressiva, vassa tankar tär
Möt mig längst in och led mig ut

För det närmar sig igen
Mörkret, och ändå ljuset
Oljudet och tystnaden




Fri vers av Frankskaktus
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-06 03:34



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Konstigt, du sätter ord på en känsla jag haft en tid, men har haft svårt att formulera. Nu ser jag att du kanske också har den, men uttrycker den bättre :)

"Nuet skär igenom intet" - träffsäker formulering som fångar mig.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus